Tobias Vestlund

Välkommen till min nystartade hemsida och blogg: Tobiasvestlund.se. Här kommer du att få ta del av allt mellan himmel och jord. Jag gillar att resa samt teknik så jag kommer att dela med mig av detta till er! Jag är även väldigt intresserad av spel och ekonomi så jag kommer att tipsa er om spartips och hur jag väljer att spendera och spara mitt kapital för att få det att växa.

Jag bor och verkar i Stockholm där jag arbetar som konsult inom marknadsföring och ekonomi och sätter själv mina egna timmar. Det är helt underbart att kunna arbeta när man vill och oftast varifrån man vill. I början av januari kommer jag att åka på en längre resa till Asien och Australien och kommer då att arbeta remote med digital marknadsföring för diverse företag. 

Ni kommer att kunna följa hela resan här! Kommentera gärna om ni vill att jag skriver om något speciellt eller om ni undrar om något!