SEO skribent

Jag arbetar bland annat med att skriva SEO optimerade texter för företag som syns på webben. Detta innebär att jag skriver texter utifrån data jag tar fram. Denna data är baserad på vad folk som du söker på hog Google. Vissa skribenter skriver endast för användare, vilken såklart är bra det också, men det är viktigt att kunna få trafik från sökmotorer.

Vad kostar en SEO skribent?

Hur långt är ett snöra brukar jag svara på detta. Priset på en text är beroende på flera faktorer, bland annat hur lång texten ska vara såklart men även på hur mycket research och forskning det krävs av mig för att skriva texten. Vissa texter kommer ganska naturligt då det är ett ämne jag kan bra, medan andra ämnen måste jag sätta in mig mer i. Jag försöker arbeta inom vissa segment där jag kan mycket och kan skriva värdefull information för användaren direkt, men ibland ger jag mig även in i nya områden för att lära mig ännu mer!

SEO projekt just nu

En sida jag skriver mycket för är Bra Kreditkort. Där jag skiver jag texter kopplade till ekonomi och kreditkort. Det är en väldigt bra kund för mig och en kund jag kan arbeta mycket med. Dette gör att jag sätter in mig i området ekonomi och kredit bra och håller mig uppdaterar med nyheter och saker som händer inom ämnet. Exempel på sidor som jag skriver är Kreditkort utan UC och Bästa kreditkortet för studenter