Våren är på gång – håret åker av!

Nytt inlägg igen på bloggen! Var ett bra tag sedan nu, mycket annat med träning och jobb som har kommit mellan. Vilket får ses som en bra sak såklart!

Idag vaknade jag upp och insåg är våren verkligen på gång på riktigt, oj vad skönt! Det finns ju inget bättre än att kunna gå ut och träna utomhus eller att bara sätta sig på en uteservering och ta en kaffe. Det håller nog alla med om!

Varje vår/sommar så brukar jag raka av allt hår på huvudet för att det är så himla skönt. Att kunna ta ett bad och inte behöva bry sig om håret. Att bara kunna stiga upp ur sängen utan att behöva fixa till håret. Underbart!

Denna säsongen har jag dock valt att ta det ett steg längre. Eftersom jag simmar mycket så är håret på kroppen mest i vägen och inte alls till någon fördel så jag brukar raka både armhålorna och bröstet. Men det gör att kroppen blir väldigt irriterad tyvärr… Därför har jag nu bestämt mig för att göra en permanent hårborttagning med laser här i Göteborg! Man går dit och dom kör en behandling med laser och sen slipper man förhoppningsvis håret, så skönt! 

Jag vet att det kanske inte är ”manligt” att raka av håret, men vem vill egentligen ha det där? Ingen tror jag! Är mest jobbigt väl?

Det får vara allt för veckans inlägg! 
Nästa gång vi hörs är det förmodligen ännu varmare ute och jag har förhoppningvis mindre hår på kroppen!

Vi hörs!
/Tobias