Må bättre med träning

Jag har tidigare i mitt liv tränat mycket och kontinuerligt. Det har bara varit något som har funnits där för mig utan att jag direkt har tänkt på det. Det har varit allt från att spela fotboll i yngre ålder till att spela squash och att vara på gymmet. Allt detta har bara rullat på utan att jag direkt har tänkt på att jag har tränat.

Nu på senare tiden har jag inte haft möjligheten att lägga den tiden  på träning som jag har velat och jag har nu märkt att kroppen inte är som den ska. Jag har inte förstått vad detta har berott på riktigt innan men förstod efter ett tag att det beror på att jag inte tränar och rör på mig lika mycket som tidigare. Jag började gå på gymmet lite då och då för att må bättre, men det blir inget kontinuitet och det kan bli väldigt lång tid mellan passen.

För att få ordning på träningen och må bättre av det så valde jag att prata med en Personlig Tränare i Halmstad och ta hjälp med att verkligen komma igång. Jag har märkt nu efter några veckor att jag tycker det är mycket roligare och enklare att träna igen. Nu när jag har någon som pushar mig när jag är på gymmet gör väldigt mycket! Jag står inte och kollar mobilen när det står en PT bredvid mig och hetsar om att köra på!

Träningen går snabbare och jag får mer gjort på tiden som jag är där! Att träna med en Personlig Tränare är något av det bästa jag har valt att göra. Det är en investering för kroppen och hälsan!